EnglishMagyar

Kosár

>>>
 
 

Belépés

 

TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ INFORMÁCIÓK

(Kivonat az Üzletszabályzatból)*

Termékrendelés:

elektronikusan a webáruházon keresztül

Termék átvétele:

-      személyesen telephelyünkön

-     házhoz szállítással (1500, ill. 2200 Ft)

Fizetési módok:

-      készpénzzel

-     banki utalással

Szállítási idő:

3 munkanap

Bankszámlaszám: 10102440-22847000-01003003


Kérjük, megrendelés előtt feltétlenül olvassa el részletes üzletszabályzatunkat (lásd alább)!

* Ez a kivonat nem helyettesíti az Üzletszabályzat elolvasását!

 

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

(ÜZLETSZABÁLYZAT)

 

SZERZŐDÉS

Az Ezüstláz Ékszergaléria webáruházában (www.ezustlazekszergaleria.hu) elektronikus úton leadott megrendeléssel és annak e-mailen történő visszaigazolásával az Ezüstláz Ékszergaléria üzemeltetője (mint Szolgáltató) és a megrendelő (továbbiakban Megrendelő) között szerződés jön létre.

A Megrendelő a megrendelés végrehajtásával elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen Általános szerződési feltételeket.

 

A Szolgáltató adatai:

Ezüstláz Ékszergaléria

Telephely: 7621 Pécs, Király u. 8.

Adószám: 61552977-1-22

Bankszámlaszám: 10102440-22847000-01003003

Csomagküldő tevékenységre a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal Nemesfémvizsgáló és Hitelesítő Hatóságának engedélyével rendelkezik.

A szerződés területi hatálya Magyarország, szállítási és számlázási címek Magyarország területén lehetnek.

 

TERMÉKEINK

Az Ezüstláz Ékszergaléria webáruházában forgalmazott termékek iparművészek által tervezett és készített, egyedi vagy kis darabszámban készülő ékszerek, illetve használati tárgyak. A nemesfémből készített termékek minden tekintetben megfelelnek a magyar nemesfém-forgalmazás hatályos szabályainak, tartalmazzák a hatóság által előírt és beütött magyar fémjelet, valamint a tárgyat készítő iparművész mesterjegyét.

Termékeink jellemzőit igyekszünk a lehető legpontosabban bemutatni képek segítségével, a készítő megnevezésével, a vételár, az anyag és a méretadatok megadásával. A feltüntetett árak bruttó összegek, melyek nem tartalmazzák a szállítás költségeit. A méretinformációkban kisebb, 1-2 milliméternyi pontatlanság lehetséges, ezt a Megrendelő tudomásul veszi. Az ezen túlmenően esetlegesen előforduló irreális, nyilvánvalóan téves adatok esetén mindkét fél elállhat a szerződésben foglalt kötelezettségétől.

 

VÁSÁRLÁS A WEBÁRUHÁZBAN

Megrendelés

Termékeinket megrendelni kizárólag elektronikus úton, webáruházunkon keresztül lehet, melyhez előzetes regisztráció szükséges. Az ennek során megadott felhasználónevével és jelszavával léphet be webáruházunkba. A többféle szempont szerint lekérhető terméklistából kiválasztott áruról részletes termékinformációt annak fotójára kattintva kaphat. Az így megjelenő információs felületen indíthatja el megrendelését is: az árut a kép melletti piros kosárra kattintva helyezheti be a bevásárlókosarába. A jobb oldalsávban a Kosár felirat alatt nyomon követheti annak tartalmát, illetve szükség esetén itt tudja törölni is a Kosárba tett terméket az ára után látható kis x re kattintva. Alatta a Megrendelés gombra kattintva a program végigvezeti a vásárlás folyamatán. A megrendelés egyes lépéseiben választhatja ki a szállítási és a fizetési módot, itt kell megadnia a szállítási címet (a *-gal jelölt mezők kitöltése a szállítás biztonsága érdekében elengedhetetlen), majd „Az Üzletszabályzatot elolvastam és megértettem” felirat mellett lévő négyzet bejelölése után a Tovább gombra kattintva véglegesítheti rendelését.

Folyamatban lévő megrendelései állapotát a jobb oldalsávban található Adataim menüpont alatt a Rendelések áttekintése pontban ellenőrizheti.

Rendszerünk a megrendelést minden esetben visszaigazolja e-mailben. Megrendelése ezzel az e-maillel válik véglegessé, ugyanakkor a visszaigazoló e-mail még nem jelenti a megrendelés automatikus elfogadását. (Lásd alább.)

Amennyiben a megrendelés teljesítésének nincsen akadálya, a továbbiakban automatikusan teljesítjük azt. Abban az esetben, ha a megrendelt terméket készlethiány vagy valamely egyéb ok miatt nem áll módunkban rendelkezésére bocsátani, erről értesítést küldünk.

Amennyiben olyan terméket szeretne megrendelni, amely a webáruház nyilvántartása szerint nincsen raktáron (ezt „A termék kifogyott, érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon felirat jelöli), vagy egyedi paraméterekkel szeretné megrendelni valamely termékünket (pl. méretre készített gyűrű), kérjük, elérhetőségeink valamelyikén előzetesen vegye fel velünk a kapcsolatot.

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszamondására részben vagy teljes egészében, minden esetben a Megrendelő tájékoztatása, vele történő egyeztetés mellett. Ilyen esetben amennyiben a megrendelt termék vételárát a Megrendelő előzetesen banki átutalással már kiegyenlítette, s az összeg bankszámlánkra beérkezett, azt lehetőség szerint haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül visszautaljuk bankszámlájára.

A vásárlás során felmerülő bármely kérdés, probléma esetén forduljon vevőszolgálatunkhoz a 06-30/486-9981 telefonszámon ügyfélfogadási időben (munkanapokon 10:00�"18:00-ig), vagy az ezustlaz@gmail.com e-mail címen.


Vételár

A termékek mellett feltüntetett árak bruttó árak. Kérjük, tartsa szem előtt, hogy ez az összeg nem tartalmazza a szállítás költségeit.

A webáruházban futó akciók egymással nem vonhatók össze.

Csomagolási költség

A megrendelt termékek csomagolásáról mi gondoskodunk, külön költséget nem számolunk fel.

Fizetési módok

A fizetés módját a megrendelés során választhatja ki. A fizetés történhet

-      készpénzben (telephelyünkön való személyes átvétel, illetve utánvétes szállítás esetén);

-      banki átutalással.

A megrendelés fizetési kötelezettséget von maga után.

Banki átutalásos fizetési mód választása esetén a termék szállítását csak azt követően kezdjük meg, hogy a fizetendő összeg (vételár+szállítási díj) bankszámlánkra beérkezett. (Bankszámlaszámunkat lásd fent a Szerződés címszó alatt.)

Kérjük, a közleményben tüntesse fel a megrendelt áru cikkszámát és nevét.

Amennyiben olyan terméket rendelt, amely nincsen raktáron, vagy kérésére speciális paraméterekkel egyedileg készül, az utalással várja meg, míg ezt írásban kérjük Öntől.

Ha a megrendelt áru vételára - bármely fenti esetben - 1 héten belül nem érkezik meg cégünk számlájára, és ennek okát nem sikerül Önnel tisztázni, a megrendelést töröljük, és erről elektronikus üzenetet (e-mailt) küldünk.


Átvételi módok

A megrendelt termék átvehető

-      személyesen telephelyünkön;

-      futárszolgálattal házhoz szállítva Magyarország területén belül.

Az átvétel módját a megrendelés során választhatja ki.

 

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

Szállítási költség

Szállítási díjak (Magyarország területén):

-      banki átutalásos fizetési mód választása esetén: 1500 Ft.

Ezt az összeget a megrendelés során a rendszer külön tételként feltünteti, és automatikusan hozzáadja a megrendelt termék vételárához. Kérjük, az így kapott végösszeget (vételár+szállítási költség) együttesen szíveskedjen előre átutalni bankszámlánkra.

-      utánvétes fizetési mód választása esetén: 2200 Ft.

Ezt az összeget a megrendelés során a rendszer külön tételként feltünteti, és a csomag átvételekor a termék vételárával együtt fizetendő készpénzben a kézbesítőnek.

 -     40.000 Ft feletti megrendelés esetén a szállítási költséget webáruházunk átvállalja.


Szállítási határidő

Raktáron lévő termék esetén az általános teljesítési (kézbesítési) idő 3 munkanap - ez utánvéttel történő fizetés esetén a visszaigazoló e-mail kiküldésétől, banki utalás esetén pedig a vételár számlánkra való beérkezésétől értendő.

Raktáron nem lévő vagy egyedi igény szerint készítendő termék esetén a megrendelés teljesítése hozzávetőleg 21 napot igényel. A teljesítés várható idejéről, majd pedig a szállítás megkezdéséről e-mailben tájékoztatjuk Önt.

 

Kézbesítés

Az időben történő pontos és biztonságos kézbesítés érdekében fontos, hogy a megrendelés során a *-gal megjelölt mezőket pontosan töltse ki. Kérjük, hogy olyan szállítási címet adjon meg, ahol 08:00 és 17:00 óra között át tudják venni a csomagot. A tévesen, pontatlanul vagy hiányosan kitöltött adatok, valótlanul megadott információk, illetve a kézbesítési címen nem tartózkodás következtében fellépő késedelmes vagy meghiúsult kézbesítésért, az abból esetlegesen eredő károkért, költségekért felelősséget nem vállalunk, mindez a Megrendelőt terheli.

A kézbesített csomag tartalmazza a megrendelt terméket, az arról szóló számlát, minőségi és szavatossági tanúsítványt, valamint a termék szakszerű használatát és kezelését leíró kezelési utasítást. Ezeket kérjük megőrizni.

Amennyiben a csomag átvételekor a csomagolás sérülését, megbontását tapasztalja, kérje a kézbesítőtől jegyzőkönyv felvételét, és a csomagot az ő jelenlétében bontsa fel.

 

GARANCIA

Elállás joga

A Megrendelő a vásárlástól a termék kézhez vétele után 14 napon belül indoklás nélkül elállhat, amennyiben a terméket raktáron lévő készletünkből rendelte. Ennek feltétele, hogy a Megrendelő az árut a hozzá mellékelt tanúsítvánnyal és számlával együtt eredeti, sértetlen állapotban visszajuttassa címünkre. Kérjük, tartsa szem előtt, hogy sérült terméket nem áll módunkban visszavenni.

A vásárlástól való elállás esetén a szállítási költségek (a házhoz és a visszaszállításé egyaránt) minden esetben a Megrendelőt terhelik (így abban az esetben is, ha a termék kiszállításának költségeit webáruházunk eredendően átvállalta a Megrendelőtől. Ilyen esetben a Megrendelő a címére történő kiszállítás költségét köteles a Szolgáltatónak megtéríteni.) Felhívjuk figyelmét, hogy portós vagy utánvéttel terhelt csomagot nem áll módunkban átvenni.

A vásárlástól való elállás esetén a Megrendelő által előre átutalt összeget a termék - sértetlen - visszaszolgáltatását követően webáruházunk mielőbb, de legfeljebb 30 napon belül a Megrendelő bankszámlájára visszautalja (átvállalt szállítási költség esetén annak levonásával).

Nem gyakorolhatja a vásárlástól való elállás jogát a Megrendelő olyan termék rendelése esetén, mely bármely módon az ő személyéhez kötött, amelyet az ő kifejezett kérésére vagy utasításai alapján, egyedi paraméterek szerint állítottak elő (pl. raktáron nem lévő termék, méretre rendelt termék, bármilyen egyedi megrendelés).

 

Szavatosság

Amennyiben a Megrendelő hibás, sérült terméket kap kézhez, a sérült terméket - visszaszállítását és a sérülés, hiba jellegének és okának mérlegelését követően - megjavítjuk, vagy másik, hibátlan darabra kicseréljük.

Szavatosságvállalásunk nem terjed ki a Megrendelő által okozott, a nem rendeltetésszerű és/vagy szakszerűtlen használat vagy kezelés következtében fellépő sérülésekre (így például az ütődés, nyomás, karcolás, erős hő- vagy fényhatás, víz, gyógyvíz, valamint a különböző kemikáliák, közöttük a kozmetikumok okozta károsodásokra). Ennek megelőzése érdekében kérjük, figyelmesen olvassa el és tartsa be a termékhez mellékelt Kezelési tanácsokat, mely weblapunkon is megtalálható.

A szállítás során keletkezett sérülésekre szavatosságvállalásunk nem terjed ki, ezért sérült csomag átvételekor, kérjük, a Kézbesítés címszó alatt leírtak szerint járjon el.

A szavatosságot és jótállást illető egyéb kérdésekben a Ptk.-ban és a 49/2003. GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

A Megrendelő bárminemű panasz, reklamáció esetén telefonon, e-mailben, levélben vagy személyesen járhat el ügyében a webáruház honlapján közzétett elérhetőségeken, vagy személyesen a Pécs, Király u 8. alatti telephelyen.

ADATVÉDELEM

Webáruházunk a Megrendelő adatait kizárólag a megrendelés nyilvántartása és teljesítése érdekében rögzíti, és azokat az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának megfelelően kezeli. Adatok átadása harmadik fél részére csak a megrendelés, illetve szállítás teljesítésének érdekében történik.

 

 

 

 

Termékek